Megszállta egy hívatlan család a jászkiséri áldozat házát, akit előtte bántalmaztak is

Megosztás

Erőszakkal követelt pénzt egy jászkiséri férfi, mivel azt nem kapott, családjával megszállták a sértett házát.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Jászberényi Rendőrkapitányság. Az adatok szerint egy jászkiséri lakos házánál 2023. július 1-jén megjelent egy 43 éves helyi férfi, aki pénzt követelt a bejelentőtől albérletre. Erre a sértett nem volt hajlandó, ezért az agresszív férfi combon rúgta. A bántalmazás hatására a sértett 6000 forintot adott át a hívatlan látogatónak.

Egy hét elteltével ismét megjelent a férfi és annak családja a bántalmazottnál, újra pénzt kért, de a sértett ekkor már nem tudott adni, ezért a támadó ismét combon rúgta az ingatlantulajdonost. Mivel pénzt nem kapott, az egész család a bejelentőnél tért nyugovóra. Reggeli távozásukkor a sértett bejelentést tett a rendőrségen.

A Jászberényi Rendőrkapitányság munkatársai a tartózkodási helyén fogták el és állították elő a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit rablás bűntett miatt kihallgattak. A nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott, és kezdeményezi letartóztatását. (Forrás: Police.hu)

Kapcsolódó cikkek